En lugn helg

I torsdags var vi på inflyttningsfest hos ett par kompisar. En riktigt lyckad fest måste jag säga =) Gick en sväng på Club Caj efteråt, men det hade man ju lika gärna kunnat skippa för att DJn var verkligen inte bra.

Igår var jag verkligen seg men sen var det bara att pallra sig ur soffan o ta sig till jobbet. Det gick bra igår för en gångs skull. Ingen som klagade på min strawberry daiquiri...haha...Ikväll är det dags för jobb igen, "bara" fem timmar.

Men först är det dags att göra lite nytta, en tur till Maxi väntar o sen blir det att städa hela lägenheten.


Ny design?

Funderar på att säga till Mange att fixa designen på bloggen, är ju inte på ett äventyr längre. Eller iofs är ju livet alltid ett äventyr...haha....yeah right..den personen har då inte varit en student.

Har iaf fått träffa vår handledare nu och vårt ämne är godkänt. Vi ska undersöka internkontrollen hos små företag och se om det stämmer överens med vad revisorn anser nödvändigt. På ett ung, vi har inte utvecklat syftet än.

Ikväll är jag ensam hemma igen. Mange jobbar på posten så jag får titta på Idol alldeles själv....haha...nejdå det gör inget. Behöver ändå plugga lite också.

Nehe, nu är det dags o laga mat o kanske spela lite Farmville :o)

Onsdag

Hmm...märkte att det var visst två veckor sen jag uppdaterade o jag som skulle bli bättre.

Förhoppningsvis ska vi komma igång med uppsatsen snart. Har haft problem med att hitta en svensktalande handledare men nu har det nog löst sig. Ska bara få vårt ämne godkänt också. Annars så har jag jobbat en del. Ska jobba fredag o lördag också den här veckan. Det är lite jobbig att jobba nätter för man känner sig nästan bakis hela dagen efteråt.

Inflyttningsfesten blev riktigt lyckad, var länge sen jag hade så kul. Men tvn kom ite igång på söndagen som de hade lovat, som tur var funkade den på måndag morgon. Annars hade jag nog ringt o gett dem en rejäl utskällning. Så efter 5 o en halv vecka fick vi äntligen tv =) nu känns det som om jag sitter förjämnan framför burken.

Just det gardinerna jag sett på Ikea hade kommit när jag o Mange tog en sväng till A6 i helgen. Så söndagen gick åt till att stryka o lägga upp gardiner. Inget jag skulle vilja ha som yrke, men fint blev det.





Bilderna blev lite mörka, men så är det när man har morgonsol.

Nu är det dags att fixa sig iordning innan det är dags för föreläsning i handelsrätt.

J-vla skit Telia

Ännu ett argt inlägg om Telia, vet att jag inte borde svära men kanbara inte låta bli.

Som ni vet har vi väntat x antal veckor på att få TV o bredband. Idag fick vi äntligen modemet och boxen, men tror ni att det fungerar...nej så klart gör det inte det.

Ringer support o frågar om de kan sätta igång det, får svaret Nej, det kommer att sättas igång den 13e. Jaha svarar jag o frågar om det går att snabba på processen. Nej det går inte, datorerna behöver den tiden på sig att uppdatera. Yeah right att en dator behöver två veckor på sig att uppdatera vår station, om det är fallet har de nog en dator från stenåldern. Så ingen tv eller internet förrän på söndag. Vi har då väntat fem veckor då på att få tv.

Jag är så sur just nu, så irriterad på Telia så det finns inte.

Vi fick dem att snabba på att få sakerna men det hade ju inte spelat nån roll. AHHHHHHHHH, varför måste det hända oss. 4 j-kla veckor utan tv, det finns bara visst antal böcker o filmer man kan titta på innan man längtar efter att slötitta på dåliga serier.

ALDRIG mera Telia efter det här.

Söndag

Äntligen söndag och en ledig dag. Gick upp först kl 13 idag, men så blir det när man jobbar kvällar. Det gick bra att jobba igår och jag tror att jag blev godkänd för jag har fått en ny tid att jobba iaf =)

Det riktigt trevligt på middagen + mycket god mat. Jag hann även se första halvlek på Sverige-Ungern matchen men missade tydligen de riktiga händelserna. Så klart. Blev så sugen på att festa o att gå ut o dansa lite, men förhoppningsvis blir det väl lite nästa helg iaf.

Det är ingen som vet vart man kan hyra eller få tag på en slipmaskin? Vi ska ju som sagt måla om köksbordet o tror att det kan bli lite väl jobbigt att bara använda sandpapper på det.


Fabergéägg

Förstår inte hur jag kan ha missat den här bloggen?! En tjej som är make-up artist o som tipsar om Make-up store produkter samt sminkningar. Kan det bli bättre?

Hon har en tävlingt där man kan vinna ett fint läppglans från Make-Up store o jag måste bara vara med i den!

Det här läppglanset kan man vinna, som är i form av ett Fabergéägg.


Inte mycket till helg

Igår var min första riktiga arbetsdag på Bongo. Det gick helt ok, men det finns fortfarande mycket att lära sig. Ska jobba där ikväll också, så det blir inte mycket till helg. Sover ju till 12-13 om dagarna o sen börjar jag jobba 21.30.

Ikväll ska vi bort till Sanna o Marina för lite middag, ska bli riktigt trevligt. Men hade varit ännu trevligare att få dricka o gå ut tillsammans med dem. Det får det bli nästa vecka ist, då vi ska ha inflyttningsfest.

Mange håller på att slipa ramen till spegeln så ska vi nig måla den idag. Kanske ska börja slipa köksbordet också =) hoppas verkligen att det blir fint. Vill att det ska vara klart till nästa helg då alla kommer.


Bilder på lägenheten + Elsa
















Ikea en sväng

Det blev inget jobb på Kåren igår. Så fort jag kom dit fick jag reda på att jag skulle provjobba på Bongo, en bar och nattklubb som ligger på samma område som Kåren. Tror att jag fick godkänt för jag ska dit o jobba både fredag o lördag natt =)

Kom i säng först kl 3 i natt och skulle upp redan kl 8 nu på morgonen för det var dags för det årliga tandläkar besöket. Det gick jättebra, inga hål den här gången heller =) men jag mår sjukt illa efter deras nya flour...fortfarande efter 12 timmar.

Nu är jag precis hemkommen från Ikea, blev lite dyrare än vad jag hade räknat med o då köpte jag inte ens allt. Gardinavdelningen här i Jököping var ett kaos fanns inget, men förhoppningsvis skulle de gardinerna jag vill ha komma imorn.


Kåren ikväll

Ikväll ska jag jobba på Kåren igen, känns inte som om jag gör nåt annat än jobbar där :P nejdå, än så länge gör det inget eftersom jag tror att CSN kommer först imorn.

Ska även till tandläkaren imorn. Hoppas verkligen att jag vaknar av att klockan ringer. Jag ska vara där kl 9 imorn bitti o kommer antagligen inte komma i säng förrän 3. Usch o fy..

Det går jättebra att ha Elsa här. Trodde att jag skulle vara ännu nojigare av att ha en utekatt, men hon lämnar ju knappt trädgården så det kan vara därför neverna har lugnat sig :o)

Funderar på att baka nåt mer idag...men vad...har redan gjort Hallongrottor.

Inte lite irriterad på Telia

Ibörjan av aug beställde vi Tv, bredbans o telefon från Telia. I vår nya lägenhet finns det inga kanaler överhuvudtaget så vi behövde beställa tv också. De sa att beställningstiden var två veckor, efter 2½ veckor ringer vi dit o undrar varför inget har kommit. Då säger de att de inte kan hitta nån koppling o behöver skicka en tekniker. De kan inte lägga nån beställning innan tekniker har kommit.

I fredags kom äntligen teknikern o beättade för oss hur meningslöst det är att han kom för han behövde inte göra nåt o att det definitvt fanns en koppling.

Så när ska vi nu få TV, jo den 13 sep?!!!!!!!!!!

Vill ha tv nu? Hat sånt sjukt tv abstinens o har redan läst alla böcker jag vill läsa. Kundtjänst skulle lägga en notering att det skulle gå snabbare får se hur det blir med den saken.....


RSS 2.0