11 DAGAR KVAR

Nu är tentorna äntligen över...tror att det gick helt ok men man är ju alltid lika nojjig att man har missat nåt viktigt. Istället för att drömma om tentor så kommer paniken över att vi missar planet, vet inte vart vi ska checka in, bagaget försvinner ect. Min bagage panik blev ju inte bättre när jag fick reda på att Heathrow är en av flygplatserna i världen som slarvar bort flest väskor :-S inte bra...

Men ikväll är det fest...ska över till Sabrina för en liten reunion. I stort sett alla som har varit utomlands en termin kommer så det kommer nog bli riktigt röj...får se om det slår onsdagens utgång. 

På söndag packar jag ihop det sista i mitt rum o drar hem till Linkan innnan avfärd. Tror att det kommer kännas mer att det närmar sig när jag kommer hem till päronen då mamma kommer att påminna mig om allt jag har glömt att kolla eller köpa =) mammor är allt bra att ha ibland =)

Det är ingen som vet vad de har för ström i uttagen i Australien? Fick höra av kompisar att deras hårfön o plattång inte fungerade. Är ju lite onödig vikt om de inte fungerar.

Nu är det dags att jag börjar göra mig vacker inför kvällen...mkt uppklätt är dresscoden....o just det måste nog äta nåt också.

Take care.
 


Perth Here I Come

Så då har jag äntligen skaffat en blogg. Om tre veckor börjar "det stora äventyret" haha då jag o Mange sticker till Perth, jag för att plugga på Curtin Business School och han jobba.

Förhoppningsvis hinner vi se och uppleva västkusten medan vi är där som att åka o besöka vingårdar, åka ut till Rottnest Island en ö utanför Perth. Nånting jag alltid ha velat prova så är det att surfa så det borde ajg ju hinna med =) Får se om vi hinner ta en liten tur upp till Exmouth det ska ju "bara" vara 126 mil dit. Kanske blir när mamma, pappa o Angelica kommer.

När tentorna är över, runt midsommar, drar vi vidare till östkusten. Vi har ungefär en månad på oss att ta oss upp till Cairns och Stora Bariärrevet men det borde vi hinna. Vi har inte planerat backpackingen så mycket utan vi tar det som det kommer men det finns ju alltid ställen man vill se som

Sydney, Byron Bay, Surfers Paradise, Brisbane, Fraser Island, Steve Irwin's Zoo, Cairns och Stora Barriärrevet.

De två sista borde inte vara så svåra att uppnå med tanke på att vi flyger till Sydney från Perth och vi flyger hem till Sverige från Cairns. Sen får vi se hur vi tar oss till de andra ställena o hur länge vi stannar på varje plats.

Men nu är det plugg som gäller, har tenta om en vecka. Sen kommer säkert resfebern sätta igång på riktigt. Jag tror att det mesta är fixat till resan förutom

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0