Andra Delfinalen

Är visst lite seg att uppdatera om mina åsikter om lördagens delfinal. O hur fel jag hade om vilka som gick vidare.



Eric Saade - Manboy. Den var som en riktig schlager ska vara. Förstår att han gick till Final. Enda minus var att han hela tiden såg helt överväldigad, nästan rädd ut under framträdandet. Men det roligaste när nog att han, enligt Wikipedia har en PÅGÅENDE romans med Molly Sandén =)

Andra Generationen o Dogge Doggelito - Är SÅ glad att de inte gick vidare. Sjukt dålig låt, Dogges kläder gjorde ju inte saken bättre heller med hans lila siden skjorta o vita byxor.
http://www.youtube.com/watch?v=qxcxFVsezuY


Anna-Maria Espinosa - Kan nog bli en hit på svensktoppen men den var alldeles för tråkig för melodifestivalen. En lugn väldigt lugn ballad. Kanske hade blivit bättre om hon hade gjort mer show över framträdandet o inte bara stått stilla i en svart illasittande klänning. 
http://www.youtube.com/watch?v=udY1StT-xGI

Highlights o mist - Dansbandskampens bidrag för i år. Men inte på långa vägar så bra som Scotts förra året. Sen undrar jag vad de från Mist ens gjorde på scen, o vad Hade de på sig?! Snälla nån, en tajt kort skinnklänning o inga klackskor till korta ben? Ingen hit direkt. 
http://www.youtube.com/watch?v=BQci0sfnk_M

Orsa Spelmän - Underbart. Tycker att de förtjänade en finalplats, men det blev bara andra chansen. Låten var riktigt fin o man blev glad o trallade med när man hörde den.

Andreas Johnsson - We can work it out. För det första så är det en titel till en Beatles-låt, o deras är sjukt mycket bättre än Andreas Johnssons låt. Förstår inte hur han kunde gå till final, den var lika grötig som hans låtar brukar vara. Men den här gången i ballad format.

Pauline - Lite väl hurtig för min smak  inte så schlager. Det bästa med framträdandet var nog att det såg ut som om en av dansarna hade blöja på sig =)

Hanna Lindblad - Manipulated. En bra partylåt men kanske inte så mycket melodifestival. Var väldigt frågande under hela framträdandet om de två bakre dansarna var killar? 
http://www.youtube.com/watch?v=AoaVv-0aM-8

På lördag ska jag äntligen få se en Delfinal live o inte behöva gå upp tidigt och bakfull dagen efter =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0