Uppdatering

Det var visst ett tag sen jag skrev o det har faktiskt hänt lite saker.

Det var toga-party förra onsdagen på the Tav, riktigt roligt o många som hade klätt ut sig. Vi "stood-out" med våra vita togor =) alla andra hade riktigt färggranna kreationer.

Förra fredagen var jag o Mange i Fremantle o letade boende till mamma o pappa. Hittade till exempel många hostels som inte fanns med på hostels.com. När vi hade letat klart gick vi till The Little Creatures, ett bryggeri samt restaurang i ett. Man ser arbetarna jobba samtidigt som man sitter o äter. De är kända för deras pizzor så vi tog varsin, men så goda tycker jag inte att de var. Inte som svenska pizzor.

På  lördagen var vi o såg på Australiensisk fotboll, som är en blandning av rugby o Amerikansk fotboll. Men de har inga skydd. Riktigt kul var det också =) det var Fremantle mot West Coast (Perth) o det var en träningsmatch / insamlingsmatch till offrena i skogsbränderna. Arenan Subiaco oval låg i förorten Subiaco, därav namnet =) tog uppemot 40 000 åskådare vilket är rätt lite för att vara i Australien :P

       

På söndagen blev det en sväng till en wildlife park utanför Perth. Vi fick se får bli klippta, mata kängurus, klappa en koala o en wombat =) höjdpunkten tycker jag var att mata känguruna, man gick in i en stor inhängnad där de gick "fria", runt 100 stycken kanske eller om det är att ta i. Så det var bara att ta en näve med mat o börja mata, hade 5 stycken runt mig som mest som ville ha mat =)

              


         

Så det har varit en busy helg om man säger så =)

I måndags blev det en sväng till Fremantle igen. Det var dags att boka hostel till päronen. Det blev Pirates Backpackers o de fick rum bredvid varandra. Har även fått reda på att det ligger en strand i Fremantle så det är bara att ta gratisbussen till nån hållplats o sen gå i fem minuter så är man där. Det är tydligen en strand som inte är så turistig, inte för att jag tycker att nån strand här är turistig, men att det även finns ett eller flera cafeer nära stranden.

Hade tänkt att åka till stranden idag o igår men det har varit mulet o kladdigt. Förhoppningsvis kan vi åka dit i helgen ist. Ska även försöka ta oss till en nattklubb i stan ihelgen också. Saknar att dansa loss en hel kväll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0